Resultats del #futbolbase #futbol11 del @cfvng   #juvenilA #juvenilB #juvenilC

#formempersonesfemequips🔵⚪️🔴

 

–   Juvenil A            Temporada finalitzada

 

 

–  F.E. Atlètic Vilafranca  B     2  –  3  Juvenil B    

 

 

–  Sitges U.E. B     2  –  3   Juvenil C    

Parla el Mister:

Partit avançat de la darrera jornada, hem sortit molt ficats en el partit, però no ens hem avançat fins al min.17, hem seguit disposant d’ocasions que no hem transformat, un penal inclòs, al poc de començar la segona ens empaten, uns minuts més tard, l’Arnau atura un penal en contra, ens tornem a avançar més tard i per una lesió d’un rival es para el partit 20 minuts esperant l’ambulància, a la represa ens apreten i tornen a empatar, i ja en el descompte el cadet Iker Hortelano que està jugant amb nosaltres els últims tres partits fa el gol que ens dona el derbi, i ara ja, a preparar l’altre derbi de dissabte contra el Ribes!

Volem enviar molts ànims al Pau Ortí, jugador del Sitges que es va lesionar, i desitjar que es recuperi ben aviat.
Seguim.

 

–  Juvenil C   2  –  6   Ribes C.D. B

Parla el Mister:

Penúltima jornada, hem començat molt bé, però ens ha durat ben poc, als 10 minuts hem encaixat el 0-1, i a partir d’aquí ens ha pogut més el cor que el cap. Volíem però no podíem, no hem sabut jugar, en cap moment hem baixat els braços, però han estat molt superiors. Avui hem anat darrera la pilota molt de temps i el cansanci ens ha passat factura a la segona part, mal dia, però, no espatlla la temporada d’aquest equip, que acabarà la lliga en la sisena posició. Dir que avui més que mai estic orgullòs d’ells, han fet un treball extraordinari durant tot l’any i no podem fer altre cosa que felicitar-los, ara a recuperar-se i a disfrutar de la darrera setmana

 

Foto #juvenilC